Självständigt skåne.. ;)

Texten till en mycket bra låt!!! =))

satt å lyssnade på den så skrev av texten medans jag lyssnade =)) hehe..

Vi vill ha ett självständigt skåne ni måste förstå att de hade vatt de bästa för oss å ni vet att vi kan nå de om vi bara vill så kom å gunggungunga med oss. För vi vill ha ett självständigt skåne ni måste förstå att de hade vatt de bästa för oss, å ni vet att vi kan nå de om vi bara vill så kom å gungungunga med oss.

Norland försörjer sig på bidrag å skit medan vi i skåne får jobba med slit, 08:orna ser ner på oss på vintern men på sommaren så flyttar dom hit, ja dom tar över våra hus ett efter ett sejerdu någonsin frågat dig om detta e rätt förnedring tillhör vardan men nu så e de nog vi tar å löser de på vårt eget sätt..

Vi vill ha ett självständigt skåne ni måste förstå att de hade vatt de bästa för oss, å ni vet att vi kan nå de om vi bara vill så kom å gunggungunga med oss.

Vårt lilla förband på 6 tapra man ska göra allt va dom kan för att vi ska slippa lida dags att börja strida nu så frigör vi skåne land så sätt spaden i din hand raka ledet fram vi börjar först vid gränsen till småland skoskav kommer svida men sida vid sida ska vi gräva med spade å span.

Vi vill ha ett självständigt skåne ni måste förstå att de hade vatt de bästa för oss. Å ni vet att vi kan nå de om vi bara vill så kom å gunggungunga med oss. För vi vill ha ett självständigt skåne ni måste förstå att de hade vatt de bästa för oss å vi vet att vi kan nå de om vi bara vill så kom å gungungunga med oss.Vi vill ha ett självständigt skåne ni måste förstå att de hade vatt de bästa för oss. Å ni vet att vi kan nå de om vi bara vill så kom å gunggungunga med oss. För vi vill ha ett självständigt skåne ni måste förstå att de hade vatt de bästa för oss å vi vet att vi kan nå de om vi bara vill så kom å gungungungagungungungunga me oss!


den e såå jvlans bra asså! :D hihihi... kan lyssn aå den om å om igen!! =))
*ÄLSKA SKÅNELAND"
SKÅNEMANSLAND^^<3<3<3

ha de bra alla.. :) hehe, kram
SKÅNE! =))) <3<3<3

Kommentarer
Postat av: Jasse

Sv: Aaah...va kuligt ler De är så duktiga så de små liven lerJa hon sa det innan dem sa 6 ler stolt Men det ligger väl i släkten hehe...Hennes kusin blir 2 år nu i december och kan alla veckodagar i RÄTT följd, de du! ( :

2008-12-06 @ 00:35:14
URL: http://jasse.webblogg.se/
Postat av: Marielle

Svara på "dagens kluring" och vinn ett valfritt smycke! :-)

2008-12-06 @ 00:38:51
URL: http://marielletorgersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0